Kuci,pora%dte...Po nastříkání nádrže, výměně paliv. filtru jsem nasazoval nádrž, hadice jsem napojil tak jak jsem si to snad pamatoval a označil, nalívám benzin a asi po 6ti litrech mě začal vytékat jednou z těch dvou hadiček s menším průměrem - ta je vyvedena za pravou přední stupačku....
jinak asi s těma 5ti litrama v pohodě chytla a jela pěkně.....může mě někdo poradit v čem já lama dělám chybu???
díky za rady...
jo, R1100GS r.v.1997...
A lial si to priamo do nadrze ako na pumpe alebo iba nejako nuzdovo z niecoho do priestoru viecka, pokial viem tam je ten prepad vyvedeny?? Ak si to lial iba nejako do viecka - priestor pod otvorenym vykom aj tade t ito mohlo tiect myslim.
možná... pokud jsi utrhnul nebo upadla hadička připojená uvnitř nádrže do nátrubku prostoru u víčka na odvod horkem vytlačenýho benzínu. Ta upadená hadička leží bezvládně v nádrži a vytéká přesní natankovanej benzín
Nevím jestli jsem to napsal srozumitelně, ale tak by to snad mohlo být
Upravil mara dne 12.03.2011 15:48
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Mara napsal:
možná... pokud jsi utrhnul nebo upadla hadička připojená uvnitř nádrže do nátrubku prostoru u víčka na odvod horkem vytlačenýho benzínu. Ta upadená hadička leží bezvládně v nádrži a vytéká přesní natankovanej benzín
Nevím jestli jsem to napsal srozumitelně, ale tak by to snad mohlo být
napsal sji to perfektně... vše zkontroluju... díky
horac napsal:
A lial si to priamo do nadrze ako na pumpe alebo iba nejako nuzdovo z niecoho do priestoru viecka, pokial viem tam je ten prepad vyvedeny?? Ak si to lial iba nejako do viecka - priestor pod otvorenym vykom aj tade t ito mohlo tiect myslim.
jt napsal:
Možná ti netěsní hadičky od přepadu na desce u čerpadla.
chápu to správně - na ty 2 kovový koncovky v nádrži - jsou na obrázku v kroužku - jsou z druhý strany napojeny 2 hadičky,a ty jsou vyvedený jako přepad za pravou stupačku??nevím, měl jsem to znova rozdělaný, a je to jako na obrázku...ale hlava mě to nebere - když hladina benzínu vystoupá k těm kovovým bazmekům, tak přeci benál začne vytékat ven... a nad tím je dle mě ještě cca místo na 10 litrů??
asi na hadičkách udělám uzle a bude to....
no jestli jsi nezapomnel ty hadicky pripojit
Upravil zmijon dne 20.03.2011 19:15
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Přesně jak říká Zmijón.Možná je máš zapojený,ale netěsnijou ti.Ty hadičky vedou z víka nádrže na panel čerpadla a od tud ven za stupačku.
jt přiložený následující obrázek:
dastr napsal:
chyba je mě jasná, mehanik mě nepřipojil po výměně vnitřní hadičky.....ale že mě to nenapadl....
díky všem za rady....
Takového mechanika je třeba pověsit za kule do průvanu...R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz