Nasel jsem docela dobry odkaz na kempy cele evropy
http://cs.camping...
Mozna by bylo dobry sem dat nejake zkusenosti s konkretnimi kempy a popripade nektere jeste doplnit
Nebýt BMW,už bych znovu nezačínal
Výborný nápad, soustředit poznatky a zkušenosti z kempů a taky jejich přehled. Pro Bulharsko je dobrý tento odkaz, je i v češtině a je tam mraky vnitrozemských tak i přímořských kempů. http://www.campin...z.lang.php
Chtěl bych do Francie k Biskajskému zálivu a taky do Saint Tropes. Tam jsou možnosti levného ubytování v F1. Víte kluci o tom něco? Nechce se někdo přidat od 1. do 15. července?
Díky za info
Brambora
[img][/img]
paja1 napsal:
Tak jsem se tam registroval, jenže jsem nenašel možnost jak tam doplnit camp, který tam chybí.
Fakt nevím jak to udělat???
Ty nove jsem myslel nejaky odkaz,adresu nebo souradnice.Priste se polepsim s myslenkami
Upravil busak dne 17.03.2011 20:59
Nebýt BMW,už bych znovu nezačínal
Možná se tam Bramboro potkáme, začínáme srazem v Ga-Pa (celkem levný "kemp") a pokračujeme na západ k Mont Blancu a dolů do Provence. Přesnou trasu zatím nemám a s bydlením si nedělám starosti...
Ivan napsal:
Možná se tam Bramboro potkáme, začínáme srazem v Ga-Pa (celkem levný "kemp") a pokračujeme na západ k Mont Blancu a dolů do Provence. Přesnou trasu zatím nemám a s bydlením si nedělám starosti...
Kdy je prosím letost sraz v Ga-Pa? Díky za odpověď.
bluesbery napsal:
Výborný nápad, soustředit poznatky a zkušenosti z kempů a taky jejich přehled. Pro Bulharsko je dobrý tento odkaz, je i v češtině a je tam mraky vnitrozemských tak i přímořských kempů. http://www.campin...z.lang.php
my jsme loni hledali kempik u Primorska, klasicky na blind. Rikali jsme si, ze v takovem letovisku preci najdem hned. No nakonec jsme nasli v sousednim Kitenu, kemp, kde se cas zastavil asi pred 20 lety, vypada to tam jak v Chernobylu, stare rozpadle a nefunkcni obchody, rozpadle chatky, travu tam sekal pan kosou (kemp rozlohou obrovsky, takze nez dosel na konec, mohl zacit znovu) a bylo tam jen par domorodcu (bezdomovcu). Euro nam nechteli vzit, pani musela volat, jaky ma nastavit kurz - samo, ze ho nastavila velice solidne prepaleny. Pritom kempik to kdysi musel byt super, primo u more, tezka pohoda. Ale v dnesni dobe nikdo moc do Bulharska kempovat podle me nejezdi, takze je to uplne mrtve, naopak hotelu tam roste jak po snizeni dph.
Nerikam, ze se to vztahuje na vsechny kempy, ale po sve zkusenosti jsem ke kempum v BG docela skepticky I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
brambora napsal:
Chtěl bych do Francie k Biskajskému zálivu a taky do Saint Tropes. Tam jsou možnosti levného ubytování v F1. Víte kluci o tom něco? Nechce se někdo přidat od 1. do 15. července?
Díky za info
Brambora
Kdyz jsme predloni byli ve FR, mel jsem kousek pred St.Tropez vytipovany kempik. Nakonec jsme po narocnem dni do nej ani nedojeli a skoncili par km driv. Kdyz jsme pak druhy den jeli na vylet do Tropee, tak jsme vedeli, ze to byla chyba. "Camping de La Plage" vypada paradne, ma i nekolik oceneni a opravdu byl narozdil od toho naseho (s pristupem na plaz), hned na plazi. Nicmene St. Tropez podle me nestoji za nic vic nez dopoledni navstevu, je to sice hezky pristav, ale spis proslaveny diky filmu, nez nejak okouzlujici mesto.
Dale muzu doporucit most Millau a Grand kanon Du Verdon, Chamonix Mt. Blanc...
I cesta je cíl!
Souhlas, v létě js ST neskutečně přeplněné, kempy jakbysmet. K vidění kromě strážnice a přístavu nic není, takže na návštěvu stačí pár hodin. Projížďka po azur.pobřeží je hezká, ale silnice opět přecpané. Jak píše Pařízek - v oblasti je mnoho hezčích lokalit .
jojo, ta doprava je silena. 180km po pobrezi jsme jeli vetsinu dne i na motorkach (samozrejme s par zastavkama na zmrzlinu v Cannes a omrknout Monaco apod), tezko se predjizdi, vedro jak blazen, doprava silena, lidi skacou pod kola..
I cesta je cíl!
brambora napsal:
Díky za info
Brambora
Já se tam do těch míst chystám ve druhé polovině června, protože není takové horko a je tam i klidněji. Chci jet až do Barcelony a Tarragony, udělat Andoru, Carcassonne, to je krásné středověké město zachované v původní podobě, Lurdy, ještě tam v těch místech jsou krásné jeskyně, ale musím zjistit jejich přesnou polohu. A možná přes Chamonix domů.
Podle informací, co mám, tak v ST kromě strážnice nic není a kempy tam jsou údajně přes prázdniny totálně plné
Páďa.
Upravil Zdenek Pada dne 19.03.2011 18:21
Ahoj, jedu taky na začátku prázdnin do Provence a zprvu jsem plánoval kempy, ale harcování se se stanem a dalšími věcmi mě trochu odradili. Využil jsem webu kde francouzi nabízí své byty k pronájmu, já sehnal tady http://www.homeli... na týden za 500E.
Další propadlej BMW
Ivo Bohuslav napsal:
V Saint Tropes v červenci žádnej levnej kemp nenajdeš a budeš vůbec rád, když najdeš nějakej volnej.
Byl jsem uz 4x za sebou ve FR.. NICE, CANNES, Saint Tropez a nikdy nebyl problem s ubytovanim.. Treba v Saint Maxime je snad pet kempu primo vedle sebe a vzdycky tam misto je...