Zdravím, koupil jsem f650 , r.v 94 , jezdím menší terén , louky , pole , les .... , připadá mi , že přední vidlice se začínají kroutit , při koupi to nebylo,ted je to patrné , je problém ve mě,že chci po ní moc,nebo v krku řízení , nebo měký material vidlí atd . . . poradtě , jinak spokojenost
ložiska v krku jsou asi puvodní , má najeto 50tis.,olej jsem neměnil,jen jsem vyměnil ,,dorazové"trubky,orogo 10cm,ja dal 14,5cm,aby se tolik nehoupala
Zdravím , potřeboval bych poradit - páčka přední brzdy+spínač na zadní brzdové světlo , trošku jsem se tam pohrabal a přestalo to fungovat , svítí pořád , v těle páčky musí měco být a to něco nevím co , je to ročník 95 , dík
LeoMi napsal:
Zdravím , potřeboval bych poradit - páčka přední brzdy+spínač na zadní brzdové světlo , trošku jsem se tam pohrabal a přestalo to fungovat , svítí pořád , v těle páčky musí měco být a to něco nevím co , je to ročník 95 , dík
Nevím, jak pokročilý uživatel motorky jsi, proto to napíšu detailně. Na páčce brzdy je takový praporek, který spíná brzdu. Takže když ji zmáčkneš, praporek uvolní spínač a svítí to. Pokud ti to začalo dělat z ničeho nic, zřejmě nemáš dostatečný tlak v brzdovém okruhu. Já to taky řešil a nakonec to bylo tím, že byla ruplá hadice, takže tlak byl v pytli a páka se nevracela do polohy, kdy je spínač dotlačený, tzn. světlo nesvítí. Doporučuji u Ježka zakoupit sadu těsnění a pružiny k pumpě přední brzdy a zrepasovat to, vyměnit co jde a zkontrolovat pořádně hadici.
Kdyžtak se ozvi, jak říkám, nevím přesně jak moc se v tom vyznáš.
to chápu , není mezi spínačem a páčkou něco , je tam ,,díra,, a připadá mi , že tam něco chybí co uvolnuje a stlačuje spínač , než jsem se vtom hrabal , vše bylo v poho , proto si myslím , že jsem něco stratil , ty máš GS , tam je to jinak